Birtokméret: 120 hektár
Dűlők: Nyári, Róka, Napos
Szőlőfajták: kadarka, cabernet franc, sauvignon blanc, feketeleányka, királyleányka, mustos fehér
Talaj: gránit, diorit
„A hagyományos Kárpát-medencei szőlőfajtákat helyezzük előtérbe. A borhoz pedig nem adunk hozzá és lehetőség szerint nem veszünk el semmit belőle.”
Szőlőművelés:
A 120 hektáros birtok 80%-án kék szőlőfajták, 20%-án pedig fehér fajták teremnek. Gránit és diorit talajon, alacsony tőketerhelés mellett, autentikus Kárpát-medencei fajták. A sziklaborok kopár, magasan fekvő, vulkanikus területek idős tőkéiről készülnek.
Borkészítés:
A pince borai javarészt spontán, szabályozott hőmérsékleten erjednek. A rosé és fehérbor alapok rövid áztatás és kíméletes préselés után koracél tartályba kerülnek, ahol hűtve erjednek, röviden érnek, majd palackba kerülnek további 2-3 hónap érlelésre. A vörösborok két hétig, tartályban erjednek héjon, majd préselés után fajta és borstílustól függően 225-10000 literes hordókba kerülnek 1,5-2 év érlelésre. A palackozást fél év további érlelés követi a pincénél.
Géza sziklaborai, 225 literes barrique hordókban érnek palackozásig.