A termék már nem kapható
Új Konyári bor, jól bevált házasítás alapján. Kézi szüret, bogyózás, tartályos erjesztés napi körfejtéssel, 4 hét áztatással. Érlelés másod-harmadtöltésű magyar barrique-ban 16 hónapon át. Stílusban szinte origója a birtok választékának, pont félúton a fecske könnyebb primőrös karaktere és a Loliense érett ízei között. Közepes testű, kerekre csiszolt, finoman fás. Címkén a 2000-es évek elején épült gravitációs pince eredeti tervrajzával.
Bordói fajtákkal a Balaton déli partján. Több, mint húsz éve dolgozunk Konyári borokkal, az első kapavágásnál is ott voltunk a Kishegyen, amikor a pince épült. Dani pedig sosem filozofált, csak tisztességes borkészítésről, egyszerűen jó dolgokról beszélt, közben pedig olyan klasszikusok születtek, mint a Loliense.