A termék már nem kapható
Jani öregtőkés kadarkája csak a legjobb évjáratokban készül el. Alapját két közel 100 éves gyalogművelésű terület adja, amik egyben az ország legnagyobb ma is termő ilyen ültetvényei. Elképesztő érték, amit nagy adag szenvedéllyel és rengeteg szőlőben töltött munkaórával lehet csak fenntartani. A borkészítés ezek után már tényleg csak rutinművelet, a héjon erjesztés után rövid tartályos érlelés következik, majd palackozás szűretlenül.
Helyi erő Szekszárdon, két ősöreg kadarka ültetvénnyel, göcsörtös tőkékkel. Az egyik 1935-ös telepítés, a másik ennél is korábbi. Gyerekkora óta hajnalban kel, szőlőt művel, amit csak lehet maga csinál a metszéstől a pincevájásig. A borok stílusa pedig olyan, mint maga Jani. Őszintén és érzésből készíti őket.