Település: Mád, Tállya, Tarcal
Dűlők: Igazi birtokházasítás: a Szent Tamás dűlő zeolitban és riolitban gazdag tufás, vörös agyagos talaja, a Betsek dűlő sárga agyagos és nagyon puha, fehér mállott tufás talaja, valamint a tállyai andezites talajú Hasznos dűlő találkozása. Ezek a területek hihetetlen ásványosságot és komplexitást hoznak a borba, a Tállyai Bohomáj öreg furmintja és a Nyulas (Liliom) dűlő löszön termett gyümölcse pedig tovább színesítik a házasítást.
Klasszikus Szepsy furmint a dűlős borokat idéző illat- és ízgazdagság, érett fehér gyümölcsök, körte, barack és alma, illetve a vulkáni talaj ásványossága szép harmóniában. Hosszú korty, szép érettség.
Alkohol: 13,5 % vol.
Maradékcukor: 1,8 g/l
Sav: 6,0 g/l
(2019. október)