MADELINE PUCKETTE AND JUSTIN HAMMACK Wine Folly

MADELINE PUCKETTE AND JUSTIN HAMMACK
Wine Folly

Polci ár
5 500 Ft
Áraink bruttó árak.

Nem is olyan régen azt gondolta a világ, hogy könyvet (és egyáltalán, nyomtatott terméket) kiadni nemsokára anakronizmus lesz, a portáloké és blogoké a jövő.

Ehhez képest ma, amikor egyes tematikus blogok fontos hivatkozási alapnak, vagy – mint a Wine Folly – egyenesen a borokról szóló kommunikációt forradalmasító intézménynek számítanak, a könyveknek még mindig (intellektuális) súlya és értéke van. Sőt, a divatvilágtól a gasztronómiáig jelzi egy-egy oldal vagy blog megkerülhetetlen tényezővé válását, hogy megjelenik a könyves verziója.

 

A Wine Folly is elért ebből a szempontból a csúcsra, vagy legalábbis egy komoly mérföldkőhöz, amikor két évvel ezelőtt megjelent az angol nyelvű könyvváltozata. Nem egy szuszra való olvasmány, inkább praktikus segédkönyv, amit érdemes előkapni, amikor egy-egy téma (vagy bor) kerül terítékre. Gyorsan utánanézhetünk benne a fajtáktól a borrégiókig minden fontos információnak.

Nem véletlenül lett nagy siker: a szerzők nagyon jól ráéreztek, hogyan lehet ilyen mennyiségű információt szórakoztatóan átadni.

A mostani magyar nyelvű kiadás igazi újdonság a borokról szóló jelenlegi magyar könyvkínálatban: könnyen és élvezetesen lehet belőle nagyon jól rendszerezett tudást szerezni. Örömmel segítettem a fordításánál!

 

Furják Andrea, a Bortársaság Borsuli vezetője

könyvek, magazinok
A legjobb tételek