A Zardetto család, amely Conegliano egyik vezető birtokát viszi, több mint négy generáció óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg Fabio vezeti a borászatot, aki gyerekkorától kezdve aktívan részt vett a pince mindennapjaiban. Nevéhez köthető néhány újítás a prosecco készítés folyamatában: a helyi vadélesztők szelektálása, amelyeknek köszönhetően a legtöbb elsődleges gyümölcsaromát meg tudják őrizni a borban, a nagyon kíméletes (ozmózisos) szűrés bevezetése, amellyel természetesebb és tisztább proseccot lehet palackozni, vagy a legutóbbi kísérleti telepítések, ahol 80-90 éves helyi ültetvényekről származó klónokat használtak. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a dűlők felfedezésére, és arra, hogy a terroir jegyeket be tudják mutatni a borokon keresztül.
Saját 22 hektárnyi ültetvényükön kívül több szőlőtermelővel dolgoznak hosszútávon. Körülbelül egymillió palack kerül évente forgalomba a pincétől.