MÁRCIUSI Válogatás 2021 (6x0,75 l; 3 667 Ft/l)

MÁRCIUSI
Válogatás 2021 (6x0,75 l; 3 667 Ft/l)

A termék már nem kapható.

BORTOLOMIOL Prosecco Superiore "Prior" Brut
Parfümös, friss, hosszú, krémes és mindig jóleső DOCG prosecco, azaz a legnemesebb területekről, nagyobb hozamkorlátozással készült olasz pezsgő.
PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG Sauvignon Blanc 2020
A szokásosnál vagányabb savak mellett az érett ízek is megjelennek a borban, telt, többrétű, fajtajelleges, de semmiképpen sem átlagos sauvignon blanc, ahogy azt a Főapátságtól megszoktuk.
ST. ANDREA Napbor 2020
Lőrincz Gyuriék kirobbanó, könnyed és elegáns fehér házasítása. Főként reduktív tételek adják a gerincét, kisebb százaléka röviden, két hónapig érett fahordóban. Modern bor hat fajtából: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, leányka, tramini, muscat. Illatban hűvös, köves, herbális illatokkal, kortyban élénk savval, citrussal, ásvánnyal.
TÜSKE PINCE Rosé 2020
Mint minden évben, idén is a halványabb rózsaszínű rozék közül való Halmai Csaba kékfrankos-merlot-pinot noir fajtákból készített bora. Elegáns, könnyedebb stílus, gazdag ízvilág, grapefruit, ananász, friss citrusok.
TELMO RODRÍGUEZ Corriente 2018
Ilyen a hétköznapok bora Rioja-ból. Élénk, frissebb, röviden érlelt és könnyen iható. A helyi fajták és a látványos öreg tőkék természetesen itt is adottak, a bakművelésű tempranillo-t graciano és garnacha egészíti ki. Spontán erjedés fa és betonkádakban érlelés használt nagyhordókban. Fekete gyümölcsök, szárított virág, dohány.
LAJVÉR Signum Cuvée 2018
A 26 hektáros birtok széles szortimentjéből az élénk és gazdag ízű Signum Cuvée-t választottuk. Gránátvörös, közepes testű, fele részben kékfrankossal, mellette a két bordói (merlot és cabernet franc) fajtával. A pincét környező teraszokról szüretelt gyümölcs gravitációs úton került tartályba, ahol körfejtés mellett erjedt szárazra, majd az új bor egy évig érett magyar öthektós és barrique hordókban.

A legjobb tételek